2022 Makyaj Trendleri Nelerdir?

2022 Makyaj Trendleri Nelerdir

2022 makyaj trendleri nelerdir kadınların merak ettiği konular arasında yerini alıyor. Gözlerden dudaklara, elmacık kemiklerinden yanaklara varana kadar birçok makyaj trendi öne çıkıyor. İsteyenler daha doğal ve günlük kullanıma uygun olan modelleri tercih edebilirken isteyenler için daha çok gösterişli modeller öne çıkıyor. Her zevke ve isteğe uygun olan modeller arasında en çok gözlere uygulanan makyajlar araştırılanlar arasında yerini alıyor.

Öne Çıkan Makyaj Trendleri

Makyaj trendleri arasından en doğal olanlara geçtiğimiz yıllarda her ne kadar veda etmiş olsak bile bu yıl yeniden en gözdeler arasında olacak. Elmacık kemiklerine ve dudaklara hafif uygulanan dokunuşların ardından gölgeler ve mat koyu dudaklar kadınların vazgeçilmezleri arasında olacak.

2022 makyaj trendleri nelerdir diye merak edilirken gözler öne çıkacak. Daha çok buğulu yapılan eyelinerların yanı sıra bakır farlar adeta seneye şimşek gibi çakacak. Gözlerin pınar kısımlarında tercih edilecek mürdüm renklerdeki ışıltılı göz kalemleri adeta gözlerin öne çıkmasında en güçlü silah olacak. Özellikle göz altına verilen buğular geçtiğimiz yıllarda bir hayli unutulanlar arasında olsa bile bu senenin vazgeçilmezlerinden birsi olacak. Hem de rengarenk versiyonları ile öne çıkmasından dolayı her cilt tipine uygun seçenekler gözlenecek.

2022 Makyaj Trendleri Nasıl Yapılır?

2022 makyaj trendleri nasıl yapılır kısmında ikinci sırada elmacık kemikleri yerini alacak. Daha farklı bir cesaret havası katan elmacık kemikleri keskin gölgeler sayesinde daha çok belirecek ve likit allıklar ile hoş bir görünüm sergileyecek. Kaşlar içerisinde en popüler olanlar arasında kaş laminasyonları işlemlerin bıraktıkları etkilerden ötürü kaş sabitleyiciler her çantanın vazgeçilmezleri arasında olacak.

2022 Makyaj Trendleri Nelerdir

2022 makyaj trendleri nelerdir sorusu karşısında ten makyajları bir sonraki adım olacak. Işıltılı görünümlerin yanı sıra mat görünümler de merak edilenler arasında olacak. Tüm cilt tiplerini yükselişe geçirecek highlterler ise yerini bu sezon primerlara bırakmış olacak. Tabi ki vazgeçilmezlerden birisi de dudaklarda. Görünmez tonlardan ziyade bu sezona kırmızı ya da bordo rujlar adeta sert şimşek estirecek gibi gelecek. Bu sayede bu sezonun trend makyajları öne çıkacak.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık